Dakreiniging

RVL Reiniging is gespecialiseerd in dakreiniging d.m.v. heet water en gepaste druk. Daarnaast kunt u bij RVL Reiniging terecht voor het laten coaten van uw dak in twee lagen en het aan laten brengen van vogelwering en een anti alg laag.

Dakreiniging

Uw dak is vaak een blikvanger voor u woning. Heel vaak zien we dat deze zwaar vervuild is wij reinigen u dak met heet water onder gepaste druk behandelen u dak na met anti alg dit om de laatste schimmen van alg te verwijderen voor gebakken/keramische dakpannen kunnen we het dak na reiniging impregneren dit voor een lang mooi resultaat.

RVL Reiniging is uw specialist in dakreiniging. Met behulp van een hogedrukreiniger wordt met warm water en eventueel een reinigingsmiddel de vervuiling van uw dak gespoten. Indien gewenst kunnen wij na het reinigen diverse nabehandelingen uitvoeren waaronder het coaten van uw pannen. Dit voorkomt onder meer het aanhechten van nieuw vuil en geeft uw dak een fris nieuw uiterlijk.

 

Dakcoating

Heeft u betonpannen dan is het verstandig om het dak na reiniging te coaten op kleur die u zelf bepaald. Deze coating wordt in twee lagen aangebracht met een airless spuit. Overvolle dakgoten behoren dan tot de verleden tijd en een mooi strak en schoon dak tot gevolg!!!

Vogelwering

Wij plaatsen tevens vogelwering op uw dak zodat er geen vogels op uw dak kunnen gaan zitten en uw dak mooi schoon blijft.

Anti Alg laag

1 x per jaar kunnen wij uw dak inzetten met een anti alg middel zodat u geen nieuwe algen aanslag krijgt. Daarnaast zorgt het voor langere houdbaarheid van het dak en ziet het er weer als nieuw uit.