Damwandreiniging

RVL Reiniging is een specialist in professionele damwandreiniging. Op een snelle, veilige en milieubewuste manier reinigen wij uw damwanden zodat uw bedrijfspand zijn frisse exterieur behoudt.

Het uiterlijk van uw bedrijfspand is bepalend voor de eerste indruk van uw klanten. Als damwanden niet goed worden onderhouden trekt vuil in de damwand, waardoor de uitstraling van het pand snel achteruit gaat. Dankzij regelmatige damwandreiniging kunt u dit voorkomen.

 

efficiënt

Op een snelle, veilige en milieubewuste manier reinigen wij uw damwanden zodat uw bedrijfspand zijn frisse exterieur behoudt.

Damwanden worden ingezet met neutrale damwandzeep en daarna geborsteld en afgespoten met warm water onder gepaste druk

 

Werkwijze

 

1. Telescoopbewassing mbv osmosewater. Dit gebruiken we hoofdzakelijk voor sandwichpanelen (vlakken gladde ondergrond) dit werkt relatief goedkoop, snel en met een goed resultaat vaak om dat we geen hoogwerker en of zeep hoeven te gebruiken.

2. Heet water hoge druk reiniging. Dit gebruiken we vaak bij zwaar vervuilde damwandprofielen of damwanden met structuur. Zwaar vervuilde damwanden zetten we eerst in met speciale zeep, borstelen het geheel en spuiten het daarna met gepaste druk af.