Gevelreiniging

Door middel van hogedrukreiniging of sandwashing wordt uw gevel als nieuw en krijgt uw pand weer een fris uiterlijk. De keuze voor het type gevelreiniging hangt af van de mate van vervuiling en van de steensoort van uw gevel. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en een offerte aanbieden.

Na het reinigen kunnen wij uw gevel impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd.

Mocht het reinigen van uw gevel met heet water onder hoge druk niet voldoende zijn, dan kunnen we altijd besluiten bepaalde soorten gevels te stralen waardoor uw gevel weer een frisse uitstraling krijgt.

 

Reinigen

Na het afplakken van uw ramen, deuren en kozijnen gaan we als volgt te werk.

We gummen hierbij als het ware uw gevel schoon we en halen een klein laagje van uw steen af zodat u een mooi schone egale kleur terug krijgt.  Door de gevel daarna te impregneren is deze beter beschermd dan ooit van te voren.

 

Voegwerk controle

Voor het reinigen en impregneren moeten we wel goed kijken of uw voegwerk nog in een goede staat verkeerd. Mocht dit niet zo zijn kunnen we het voegwerk uithakken en opnieuw voegen hiervoor komen we altijd van te voren kijken en evt gratis een proefstuk zetten zodat voor u het zichtbaar wordt hoe wij u woning kunnen veranderen. U zult verstelt staan!

 

Impregneren

Vaak na het reinigen van de gevel adviseren we de gevel te impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd. Bij impregneren brengen we een dikke laag impregneer aan op uw gevel. Het steen zuigt het op en zo trekt het impregneer in de steen. Dit om er voor te zorgen dat uw gevel geen vocht meer opneemt. Doordat er geen vocht meer opgezogen wordt zal er ook geen bevuiling in uw gevel trekken. Ook zal door het droog blijven van de gevel de aangroei van alg vele malen minder zijn en zal uw gevel lang mooi en fris blijven.

We hebben voor de verschillende ondergronden verschillende soorten impregneer. Wij werken voornamelijk met remmers impregneer , dit is een van de beste merken op dit gebied.

Afspraak maken

RVL Reiniging is uw specialist op gebied van dak-en gevelreiniging, damwandreiniging en telescopische bewassing. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak zodat we uw situatie kunnen beoordelen en een prijs kunnen doorgeven.